مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

با سلام من یک خانه در پردیس جاجرود اجاره کردم به مبلغ 45 میلیون ماهی 100 تومان بعد از یک سال که نزدیک قرارداد شدیم به مالک زنگ زدم وگفت اجاره را 200 تومان میکند و گفت من شمال هستم و میایم یک ماه از قرارداد گذشت به مالک زنگ زدم فحاشی کرد و من را به بنگاه سپرد و بنگاه 500 میلیون کمیسیون گرفت واجاره را به ماهی 500 تبدیل کرد الان هم به پایان اجاره نزدیک میشود و مالک تلفنی از من خواسته خانه را تخلیه کنم ولی نه بنگاه کسی را میاورد و نه این خانم پشت قولنامه را مینویسد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما تا پولتان را نگرفته اید خانه را خالی نکنید و مراتب مطالبه وجه را از طریق اظهارنامه به موجر اعلام نمایید و اگر نداد دادخواست به دادگاه بدهید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حتمااظهارنامه به نشانی آن بفرست.موفق باشید