مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
اینجانب فردی بیکار هستم که بدنبال کار هستم و چندین بار به فرمانداری و اداره کار شهرمون مراجعه کردم اما نتیجه ای در بر نداشت برای اشتغال و فرماندار بهم گفت اگر میخواهی شما را به بانک معرفی می کنم برای اینکه وام بگیری و کسب و کار راه اندازی کنید و من نزد بانک رفتم و کارمند و رئیس بانک گفتند خوب کارت باید با حسابت بازی کنی تا معادل حسابت خوب بشه پول واریز کنید و برداشت کنید و بنده گفتم که پول ندارم که تو حسابم واریز کنم و برداشت کنم.
آنها گفتند که خوب کارت عابر بانک را در اختیار کسی بذار تا پول به حسابت واریز کند و برداشت کند، نزد فرماندار محترم رفتم گفت قانون وام بانک است باید با حسابت بازی کنی تا معادل حسابت خوب بشه، اشکال نداره کارت عابر بانک را در اختیار کسی بذار تا پول به حسابت واریز کند و برداشت کند و بنده کارت عابر بانک را در اختیار کسی گذاشتم و او پول به حسابم واریز کرد و برداشت کرد و حساب بانکی را خالی کرده و متواری شده است و خبری ازش ندارم و مدتی بعد طرف دیگری از من و اون نفری که کارت عابر بانک را در اختیارش گذاشتم شکایت کرده و مدعی است پول مال خودش بوده است و حساب بانکی از طرف دادگاه مسدود شد.
از طرف دادگاه احضاریه واسم اومده بود رفتم پیش بازپرس و بازجویی شدم و هنوز رای صادر نشده است و سرنوشت من مشخص نیست.
اگر پرونده قضایی برام ثبت شود و سوء سابقه بخورم در هیچ استخدامی پذیرفته نمیشم.
از شما تقاضای راهنمایی دارم.
متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ظاهرا شما خودتان قربانی هستید شما هم از فردی که خیانت کرده شکایت کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پرونده شماکیفری است،حتماحضوری به وکیل مراجعه کنید.موفق باشید