مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه و بازنشستگی

با سلام
پدر من متولد 1336 و قالیباف هستن، حدود بیست سال حق بیمه واریز کردن ، قبلا شناسنامه ایشون 1344 بوده و چون درست نبوده در اداره ثبت تصحیح شده و 1336 ثبت شده ، در ضمن داداش اول من متولد 1356 میباشد و با توجه به تاریخ تولد اولیه ، پدرم 12 ساله بوده که داداشم متولد شده و اصلا با عقل جور در نمیاد ، حال دو سال میشه پدرم با توجه به سن شصت سالگی درخواست بازنشستگی کرده ولی بیمه اصرار داره باید با تاریخ تولد 1344 که شروع بیمه با این تاریخ بوده هنوز چند سال دیگه قالیبافی کنه و حق بیمه بده تا بازنشست بشه ، پدرم متاسفانه دیابت ، دیسک کمر ، ارتروز گردن و زانو و ضعیفی چشم داره و همگی به تایید کمیسیون پزشکی رسیده ولی بازم بیمه به ناحق قبول نمیکنه و میگه باید هشت سال دیگه حق بیمه واریز بشه ، حال با این توضیح به نظر شما در این کوران بی عدالتی مدیران و ادارات دولتی ما چکار کنیم تا پدر و مادرم چند صباحی بی زحمت زندگی کنن و طعم آرامش حداقلی رو بچشن ، ( حتی اگه بازنشست بشه با حقوق 500 هزار تومن بازنشست میکنن و با این وجود این قشر زحمت کش و ضعیف جامعه راضی به رضای خداونده ) ولی بنده بی انصاف خدا نمیخواد این حداقل رو بهشون بده که حقشونه ... ممنون از اینکه حوصله کردین ... یا علی (ع )

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام به دیوان عدالت اداری میتوانند شکایت و اداره کار و تامین اجتماعی را طرف شکایت قراردهند