مشاوره حقوقی رایگان - موتور مزایده ای

سلام خسته نباشید ما یه مستاجری داشتیم که به ما بدهی داشتند و ایشون قبلا یه موتور مزایده ای خریده بودند و بعد به جای مبلغ بدهی شون به ما همین موتور مزایده ای رو دادند بعدشم قرار بود که بیاین این موتور رو بنام ما بزنند که متاسفانه متواری شدند و هیچ خبری از شون نیست الان ما موتور رو داریم که نه پلاک داره و نه هیچ مدرکی و....
حالا میخواستم بدونم راهی هست واسه اینکه ما بتونیم کاری بکنیم و موتور رو بنام خودمون بزنیم.؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

با سلام برای اینکه بدانید این موتور مالکی دارد یا خیر اولاً باید دادخواستی را به طرفیت مالک که همان مستاجر سابق شما میباشد به عنوان پرداخت بدهی با دو شاهد به شورای حل اختلاف بدهید و کارشناس تعیین و پس از ملاحظه آن موتور و کیفیت مزایده آن اگر مربوط به سازمان خاصی می باشد چون بعضی از این موتورها پس از مزایده بایستی اسقاط شود مبلغی را به عنوان اینکه آیا شماره داشته یا نداشته به کارشناس راهور می دهید و استعلام می نمایند اگر شماره موتور یاد شده از موارد تعهد اسقاط نباشد شماره گذاری می شود ولی به نام شما سند تنظیم و شماره جدید می خورد در صورتی که تعهد اسقاط بوده آن را می‌توانید کلاً یا جزئاً لوازم آن را بفروشید یا به شهرستانی که مشکل پلاک نداشته باشند و بتوانند استفاده کنند ارسال کنید و پول آن را دریافت نمایید به جز این راهی ندارد