مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق شارژ

بنده پزشک هستم و دارای یک واحد مطب در ساختمان پزشکان واقع در تهران میباشم.
اما بدلایل شخصی مدت دو سالی است که مطبم تعطیل بوده و مراجعه کننده ای نداشتم
سوال : آیا در این مدتی که مطب تعطیل بوده ، باید مثل سابق شارژ ساختمان پرداخت کنم ؟ و در این خصوص قانون تملک واحدهای تجاری و قوانین شهرداری چه پاسخی دادند؟
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مطب پزشکان. واحدتجاری نیست بلکه واحد اداری می باشد وکاربری مسکونی دارد لذا مشمول قانون تملک آپارتمانها بوده وهزینهای مشاعات راباید همه پرداخت کنندشماچه باشید یانباشد باید نظافت انجام بشه,نورراهروها باید تامین بشه و.....