مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت شارژ واحد خالی که از پارکینگش استفاده شده

باسلام .. بنده به مدت یکسال از پارکینگ یکی از واحدهای خالی مجتمع استفاده میکردم و مالک هیچ اعتراضی را در آن زمان اعلام نکردن و واحدشان خالی بود و چند بار نیز به مجتمع سر زدند و موردی را بابت پارک نکردن خودرو در واحد خود اعلام نکردن بعد از گذشت یک سال و نیم بعلت اینکه مالک ساختمان شارژ واحد خود را نداده اعلام کردن که بابت اجاره پارکینگم بایستی واحدی که از پارکینگ من استفاده کرده تمامی شارژهای معوقه واحد اینجانب را بدهد...درصورتیکه از قبل هم دیده بود و چندین بار مدیر مجتمع به ایشان پیام بابت بدهی داده بود ولی موضوعی رو مطرح نکردند و بعد از یک و نیم سال میگوند که باید اجاره بها پارکینگ پرداخت شود ..آیا حق با مالک است و چه باید کرد؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

بنظرم کاری نمیتونه بکنه