مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. خانوم بنده مهریه که 110 سکه است رو ابتدا از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشت که منجر به توقیف ملک مسکونی بنده شد که با اثبات مستثنیات دین از توقیف خارج شد. مجدد از دادگاه به اجرا گذاشت که در حال حاضر پس از طی مراحل به مرحله رسیدگی به دادخواست اعسار اینجانب رسیده. سوال بنده اینجاست که من دارای یک ملک مسکن مهر که به صورت وکالت کاری و بلاعزل هستم که هنوزم ملک رو تحویل نگرفتم ودر حال ساخت و در صورت اموال نامی ازش نبردم در حالی که خانومم ازش خبر داره.می تونه روش اقدام کنه یا خیر.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ثابت شود هم قابل توقیف است و هم اینکه امکان رد اعسار وجود دارد موفق باشید