مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام از شریکم بابت سهم سود کارمون چک 500 میلیونی گرفتم و بعد از چند روز بعدش با یکی معامله خانه کردم چک رو دادم بعد صادر کننده چک رفت از منو برگشت زننده چک خیانت در امانت و جعل و استفاده از اوراق مجعول شکایت کیفری کرد که هردومون منع تعقیب قطعی خوردیم و رای دادگاه حقوقی بدوی بنفع دارنده شد و بعد صادرکننده اعتراض حقوقی زده و تجدید نظر استان دارنده رو برای اخذ دارا بودن حسن نیت تجدیدنظر خواسته دارنده معامله و رای کیفری رو برده تجدیدنظر و قاضی تجدیدنظر در مورد قولنامه توضیحاتی گرفته ازش و گفته چطور 200 میلیونی باقی ثمن معامله رو نگرفتی کدام ادم عاقل میذاراه 200 میلیون پیش کسی بمونه و دارنده جواب داده ما با هم توافقاتی شفاهی هم بینمون کردیم این 200 قراره موقع سند پرداخت شود و خریدار 30 میلیون خورد خورد هم نقدی داده چون خانه در حال ساخت بود و سوالم این هست ایا قاضی میتواند از توافقات خریدار و فروشنده ایراد بگیرد و خدای نکرده رای بنفع ما نباشد با اینکه شکایت کیفری بنفع ما است و چک هم حامل است و دادگاه گفته یک جلسه رسیدگی هم باید بیایید با حضور دارنده اول چک وقتی از نظر دادگاه کیفری چک تایید شده تمام ادعاهای صادرکننده رد شده و چک هیچ مشکلی نداره مگه میشه به قولنامه ایراد گرفت
و از شما اساتید راهنمایی میخوام تا رای انشاء الله بنفع ما شود ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام خواهشمندم جواب بدید کمکم کنید من شهرستان هستم نمیتونم حضوری خدمت برسم .وقتی رای به نفع من و شخص ثالث چک شده دردادگاه حقوقی میتواند به توافق قولنامه ما ایراد بگیرند و ما باید چیکار کنیم

پرسشگر :

دردادگاه کیفری هر دومون منع تعقیب قطعی خوردیم

چک کیفری چک ثمن معامله چک خرید و فروش ملک