مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام
من با همسرم مشکلی به خاطر پول پیدا کرده ایم مشکل پول زیاد مهم نیست ولی منزلی اجاره کرده ام برای خود و خانواده ولی او اصلا به خانه نمی آید و ترجیح میدهد در خانه پدری بماند حال مدیر مجموعه مسکونی فکر میکند من مجرد هستمو گفته اگر تنها هستی نمیتوانی بمانی از طرفی نه میتوانم بگویم در حال متارکه هستیم نه میتوانم بگویم همسر دارم چون به خانه نمی آید حالا چه باید بکنم لطفا کمکم کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و اگر شما منزلی را اجاره کرده اید مدیر ساختمان نمی تواند ممانعت نماید ضمن اینکه شناسنامه تان را نشان دهید موفق باشید