مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام، من به عنوان کارمند رسمی در شرکت کشتیرانی کار می کردم. با محاسبه سختی کار در دریا، حدودا بیست و دو سال سابقه کاری داشتم، که پنج سال آخر به عنوان مامور از دریا به خشکی در دفتر مرکزی مشغول به کار بودم ؛ که به دلیل مهاجرت خودم را بازخرید کردم. ولی الان پشیمون شدم. آیا امکان بازگشت به کار هست یا نه؟ جهت اطلاع، الان حدود شش ماه هست، که بازخرید کردم.
ممنون میشم پاسخ بدید و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بازگشت به کار کارمند رسمی در صورت بازخرید شرایط بازگشت به کار کارمند قوانین بازگشت به کار کارمند بازگشت به کار پس از بازخریدی بازگشت به کار بازخریدی