مشاوره حقوقی رایگان - مهریه خارج از ایران

سلام، ببخشید کسی که در کانادا زندگی‌ می‌کند، اگر بخواد جدا شه میتونه مهریه شو بگیره؟ و اگه میشه لطفا بگین از چه طریق؟ مرد باید بیاد ایران؟ آیا این جمله صحیحه که بدون این که مرد بیاد ایران ، میشه مهریه رو گرفت داخل همون کشور ثانی؟ و این که اگه مرد بیاد ایران ممنوع الخروج میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر نیازی به حضور مرد در ایران نیست.از طریق اخذ وکیل در ایران میتوانید پیگیری کنید و در خصوص ممنوع الخروجی نیز در صورت پیگیری توسط خانم بله .
در صورت ابهام یا سوال و مشاوره با شماره زیر تماس بگیرید
پریسا عطاریان وکیل پایه یک دادگستری