مشاوره حقوقی رایگان - فسخ شراکت با همسر

سلام، پس از سه سال زندگی مشترک با همسرم، تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم. دو سال و نیم پیش، کافی شاپی رو با هم راه اندازی کردیم و قرار (لفظی) به فروش کافی شاپ و تقسیم وجه بود. اما ایشون تصمیم به نگهداری سهمشون گرفتند. از طرفی ایشون آدم، دمدمی و بی ثباتی هستند و با این خصایص، شریکی برای خرید سهم من پیدا نمی‌شود. لازم به ذکره که بنده، مدت 4 ماه هست که همراه دختر یک ساله ام در خانه ی مادر و پدرم مسکونم. چون خانه و کافی شاپ در شهر دیگری بود، اکنون دسترسی به پیدا کردن خریدار برای سهمم هم ندارم. همچنین ایشان در مدت چهار ماه اخیر به من مبلغی در ازای سود تجارت مشترکمان نپرداخته و فقط نفقه دخترمان را پرداخته. چه کاری از من ساخته است؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

مطالبه نفقه خود و فرزند از دادگاه خانواده و الزام به تقسیم و فروش مال الشرکة و پرداخت اجرت المثل ایام تصرف

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دعوای شما هم خانوادگی است هم مربوط به شراکت بهترین روش برای هر دوی این دعاوی مذاکره ، مذاکره و مذاکره هست. اگر مذاکره جواب نداد اقدامات قانونی را می توانید انجام دهید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید