مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از همسر

باسلام من خانمی 38ساله میباشم که 5سال است که ازدواج کردم و به علت باردار نشدن از طرف همسرم که مشکل از اوست درخواست جدایی دارم لطفا راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج و تخلف از شروط ضمن عقد( بند10) بدهید موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرشوهرت رادوست داری ومشکلی ندارد،این تصمیم غیرعاقلانه است،راه های زیادی برای قوام زندگی وجوددارد،فقط بچه دارشدن به زندگی خوشبختی نمی آورد!به هرحال بیشترفکرکن،سعی خودرادردرمان شوهرت داشته باش،الآن که ناباروری درکشورمان درمان شدنی است.موفق باشید