مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی روند درخواست طلاق

سلام وقت بخیر
میخواستم درخواست طلاق بدم گفتن از طریق سامانه تصمیم اقدام کنم اما مشکلی که هست اینه ما شهرستان های استان بوشهر هستیم اما برا مشاوره بهزیستی خود استان هست و ما حداقل 4 ساعت فاصله داریم
نمیدونم چرا داخل این سامانه شهرستانها رو تعبیه نکردن.
نمیشه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک برا طلاق اقدام کرد حتما باید از طریق سامانه تصمیم باشه ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

چگونگی روند درخواست طلاق مشاوره بهزیستی طلاق سامانه نوبت دهی طلاق سامانه تصمیم طلاق