مشاوره حقوقی رایگان - سهم محصول کشاورزی (شراکتی)

سلام من زمینی کشاورزی ولی منابع ملی میباشد که طی چندین سال کشت مینمودم تا امسال به فردی برای کشت طبق قرارداد دادم به صورت دوقسم محصول کشت نمایید ولی در حال حاضر فرد شریک تمام محصول کشاورزی را انبار نموده و سهم من را نمیدهد از شما مشاورین محترم درخواست دارم که چگونه باید شکایت تنظیم نماییم که محصول خود را تحویل گیرم در ضمن که او ادعای زمین راهم میکند؟
ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

باید با تقدیم دادخواست و ارائه قراداد و شهادت شهود ، مطالبه اجرت المثل کنید ولی چنانچه مالکیت منابع طبیعی محرز گردد مستحق اجرت المثل نیستید و در صورت ارجاع به کارشناسی و احراز مرتعی بودن زمین ، هیچکدام حقی بر زمین نخواهید داشت و مالک اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خواهد بود