مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت

باسلام
زمینی قولنامه ای دور حصار خریداری کردیم. این زمین حدود هشت ساله که همینطوری بوده و شخصی از مالک زمین هم خریداری کرده و مالک نیز در حال حاضر در قید حیات نیست. الان زمین کناری که پسر مالک کلیه زمینهای اونجا بوده مدعی شده که مقداری از زمین برای منه و باید عقب نشینی کنی ! با مالک قبلی که از پدر ایشان خریداری کرده صحبت میکنم میگه دروغ میگه ... تکلیف چیست ؟ من می‌خوام شروع کنم برای ساخت و زمین کناری میگه میرم شکایت میکنم . کار ساخت میخوابه؟ ضرر و زیان باید به من پرداخت بشه؟ من باید زمین پس بدم و ضرر و زیان بگیرم ؟ اگه شکایت کنه چقدر طول می‌کشه تا همه چی ثابت بشه و من ساخت ادامه بدم؟
سپاس از اینکه وقت می‌گذارید و جواب میدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
اما احتمال نتیجه گیری وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی به پرونده ها در دادگاه معمولاً زمانبر است و ممکن است چند ماه و حتی بیشتر از یک سال نیز ممکن است طول بکشد.
شما می توانید با اخذ تامین دلیل و تعیین حدود زمین خود توسط کارشناس نسبت به ساخت ملک خود اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست

در صورتی که همسایه به زمین شما تعرض نماید بلافاصله به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و بعد شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

شما می توانید بسازید و ایشان اگر ادعایی داشته باشند باید شکایت کنند و اگر بخواهند ساخت و ساز را تعطیل کنند باید با دستور موقت و تودیع خسارت احتمالی و دلایل قانونی کار را تعطیل کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما باید در مشاوره حضوری یا تلفنی پاسخ داده شود . مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف پرسیدن یک سوال شما را به جواب و راهکار برساند . ایادی باید مشخص شود و اینکه چه اقداماتی تاکنون صورت گرفته درستی و غلط بودن این اقدامات باید بررسی شود و سپس مشخص می‌کنیم چه کارهایی باید انجام شود و به صلاح شما است در غیر این صورت کار خراب شده و ضرر وزیان برای شما چیزی به همراه نخواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک شما و ایشان را مطالعه کرد بعد نظر داد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رسیدگی به پرونده ها در دادگاه معمولاً زمانبر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مدت رسیدگی در دادگاه ها قابل پیش بینی نیست.
از سوی دیگر شما اقدامات قانونی خود را انجام دهید هنوز که شکایت یا دعوایی قانونی صورت نگرفته است .
بعد از طرح دعوا طرفین مدارک خود را ارائه می دهند قاضی رسیدگی کننده رای خود را با مدارک و ادله طرفین یا با جلب نظر کارشناس یا کارشناسان رسمی صادر خواهد نمود.
اگر قرارشد مسلحتی از زمین فروخته شده به شما طبق رای قطعی دادگاه کسر شود . شما می توانید با توجه به فوت فروشنده علیه ورثه قانونی ایشان طرح دعوی نمایید که ابعاد مختلفی دارد، الان ذکر آن ضروری نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ تامین دلیل و تعیین حدود زمین خود توسط کارشناس نسبت به ساخت ملک خود اقدام کنید.

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقتتون بخیر

شما مبایعه نامه قبلی که فروشنده با مالک اصلی تنظیم نموده است ، مطالعه کنید اگر مساحت و‌کروکی مندرج در آن مبایعه نامه با مبایعه نامه شما مطابقت داشت اقدام به ساخت ‌و ساز و یا هر اقدامی که مایل هستند بنماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است اگر ایشان ادعایی دارند بروند شکایت کنند شما کار خود را انجام دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره ثبت درخواست صدور سند کنید تا توسط کارشناس ثبت متراژ و حدود و ابعاد اربعه آن مشخص شود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما ساختن را شروع کنید اگر کسی شکایت کرد و مقداری از زمین را از شما گرفت شما از فروشنده خودت شکایت کن و پول آن مقدار را از وی مطالبه کن.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول تامین دلیل کنید و بعد تصمیم نهایی را اتخاذ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اخذ تامین دلیل مطابق مبایعه نامه دریافتی اقدام جهت ساخت و پیگیری های لازم را ملحوظ دارید ایشان چنانچه مدعی باشد باید ادعای خود را ثابت نماید

یک وکیل

زیر نظر یک وکیل دادگستری اقدام فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنظر دقیق نیازمند مطالعه اوراق مربوطه و گفت و گوی متقابل است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال کسی که مدعی است باید طرح دعوی کند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اوبایدثابت کند که حقی درزمین شماداردبهتراست هردوبه داوریاوکیل مراجعه کنیدومدارک تان بررسی گرددبرچه اساس این ادعاراداردممکنه سندمحکمه پسندی داشته باشه.اگرچیزی نداشت برای ساخت اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ضمن بررسی دلایل و مدارک بایستی

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

نسبت به اثبات مالکیت یا تحویل مبیع یا رفع تصرف یا .... اقدام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود ابتدا با پلیس محترم 110 تماس گرفته و موضوع را صورتجلسه نمایید سپس از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت ای با موضوع تصرف عدوانی مطرح نمایید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما اقدام به ساخت نمایید اثبات ادعا با ایشان می باشد
مدت زمان رسیدگی به شکایت قابل پیش‌بینی نمی باشد
بهتر است با وکیل در این خصوص
مشاوره بگیرید تا مدارک شما بررسی گردد.