مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم مشاعی خودم

با سلام ، ملکی داریم که سالهاست انحصار وراثت نشده و به صورت توافقی به سه قطعه خانه ساخته شده ، که به تازگی تقسیم نامه ای عادی نوشتیم قطعه سوم مربوط به بنده است ما فقط حال به پول احتیاج دارم و مجبورم قسمت خودم رو قولنامه ای زیر قیمت بفروشم ، ایا ممکن است در اینده برای خریدار مشکلی به وجود اید? یکی از برادرانم فوت کردند ایا باید مجدد تقسیم نامه به امضای وراث ایشان برسد?

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

اگر تقسیم نامه نوشته شده باشد باید به امضای کلیه وراث برسد
حال اگر یک یا چند نفر از وراث فوت نموده باشند تقسیم نامه باید به امضای قائم مقام فوت شده برسد
اگر قبلا نوشته و امضا شده باشد نیازی به امضای وراث نیست.مشروط بر اینکه بین وراث محجور( کودک و صغیر که به سن قانونی نرسیده باشد و انسان سفیه یا کم عقل ) یا غایبی نباشد