مشاوره حقوقی رایگان - سکه امامی سال پایین

سلام من به مهریه سکه بهار ازادی طرح جدید محکوم شدم ایا سال ساخت سکه در پرداخت مهریه مهم است سکه بهار ازادی طرح جدید دو نوعه یکی بعد سال 86 و یکی قبل سال 86
میشه سال پایین داد؟
ممنون جواب واضح لطف کنید

پاسخ ها :

اعظم  گنجواري حاجي ابادي

اعظم گنجواري حاجي ابادي :

استان :

با سلام بله دوست عزیز به علت افزایش فراوان قیمت سکه دیگه شعب اجرای احکام خانواده چندان روی سال سکه پافشاری نمی کنند چون واقعا توان پرداخت سخته عموما آقایون زمان سر رسید مهریه سکه های قبل از سال 86 رو تحویل اجرا می دهند