مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

بنام خدا
با سلام و تشکر
پدر من زمینی مسکونی دارد که شهرداری در آن خیابانی را طراحی کرده و پدر من فوت کرده و الان وراث میخواهند به یکی از ما وکالت دهند تا او کارهای لازم را انجام دهد 1-اگر من وکالت ندهم خودم چه کارهایی باید برای پس گرفتن زمین انجام دهم 2-اگر من وکالت ندهم وراث دیگر بدون من میتوانند کارها را انجام دهند ؟ 3-اگر من وکالت ندهم سهم زمین من را شهرداری میتواند تصاحب کند

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

در هر صورت وراث نسبت به سهم خود میتوانند اقدامات لازم را انجام دهند