مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پروژه ساختمانی مسکن مهر

با سلام و احترام.
مختصراً به عرض میرساند، طی قراردادی 2 ساله جهت ساخت مسکن مهر با پیمانکار ( از سال 1389 الی 1392)، پروژه نه تنها ساخته نشده بلکه در اثنای کار، همان زمان متوجه ارائه گزارش خلاف واقع در پیشرفت کار از سوی پیمانکار شده و در این راستا بنا بر نظرات کارشناس رسمی و ارجاع به داوری، موضوع مورد اختلاف قرار گرفته و در این خصوص نتیجه ای حاصل نگردیده و حدود 20% کار باقی مانده و کارفرما (شرکت تعاونی مسکن کارکنان یکی از دستگاههای اجرایی) تمایلی به ادامه کار پیمانکار ندارد؛ و از سال 94 پروژه را تحویل نمی‌دهد. لطفاً راهنمایی فرمائید برای احقاق حق و عدم تضییع مسکن کارکنان که قریب به 10 سال چشم انتظار خانه دار شدن هستند، چه راهکارهای پیشنهادی وجود دارد؟ لازم به ذکر است شکایات متعدد به دادگاه حقوقی می شود که به دلیل نداشتن وکیل، هربار دادخواست از سوی دادگاه به دلایل شکلی رد می شود و این اطاله دادرسی موجب ضرر و زیان های زیادی شده. خواهشمند راهکاری کیفری که سریع به نتیجه برسند پیشنهاد فرمائید. با تشکر.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

توصیه می شود به صورت جمعی وکیلی متخصص در این موضوع استخدام نمایید و از ایشان در جهت اقدام قانونی تقاضا کنید موضوع تخصصی است و در این مجال کم امکان پاسخ جامع و کامل بدون بررسی قراردادهای اعضا وجود ندارد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

ابتدا تامین دلیل سپس اگر در قراردا وجه التزام مقرر شده و مقرر بوده ملک در فلان تاریخ تحویل گردد و نشده اقدام به مطالبه وجه التزام . با انجام تامین دلیل می توانید باقی مانده کار را خودتان با هزینه خودتان انجام و سپس کل مبلغ هزینه شده را از شرکت مطالبه کنید .در هر حال کار سختی است