مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص انتقال سند

باسلام
من یه خودرو پراید در سال 95 خریداری کردم و در همون سال اقدام به تعویض پلاک از طریق وکالت نامه کردم که در همون موقع ها اعلام پلیس در خصوص عدم نیاز به انتقال سند و کفایت همون تعویض پلاک اقدام جهت انتقال سند نکردم حالا یکسالی هست که هم با شماره فروشنده تماس میگیرم که خاموش هست ادرس منزلشون رو هم حالا یا به اشتباه دادن یا نقل مکان کردن
نمیدونم هم برای انتقال سند و هم اینکه میخوام بدلیل مشکل شاسی خودرو نسبت به تعویض اتاق اقدام کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
البته چندین بار به اون نمایشگاهی که معامله انجام شده مراجعه کردم ولی همش من رو پاس میدادن به یه زمان دیگه الان یکسالی هست من مشکل دارم
سپاسگزارم از شما و همکاران شما

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام در ابتدا یک اظهارنامه به همان آدرس قبلی بفرستید و بعد از اون دادخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه بدید که نهایتا خوانده را مجهول المکان اعلام کنید