مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

باسلام
بنده سال 97. تصادف کردم و ترقوه سمت راستم شکست و با کوتاهی 2سانت با نظر درکتر جوش خورده. میخاستم بپرسم ایا این کوتاهی عیب محسوب میشود و اینک زدن بدون عیب درمان شده ایا این کوتاهی عیب نیست؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

در ازدواج دختر باکره نیاز به اذن ولی طفل وجود دارد پدر یا جد پدری که می تواند وکالت رسمی در این خصوص به دختر خود بدهد و طبق قانون و شرح طرف مقابل باید مسلمان یا اهل کتاب شود

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

چون مطابق ضوابط پزشکی درمان شده،منظورشان از درمان بدون عیب،همین است.