مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بنده حدود دو سال پیش با مرد اشنا شدم که زنش را طلاق داده بود و ازم خواستگاری کرد که قبول کردم و مهریه ام را 114 سکه قرار دادیم که هنگام عقد گفت که من دفترخونه توی شهر خودم سیرجان اشنا دارم قبول کردم بعدا وقتی سند ازدواج را دیدم بجای 114سکه 14شاخه گل رز نوشته شده بود دیدم شوهرم شیشه ای است و مدام مرا اذیت میکند تهمت های زیادی بهم میزند بهم بدبین است و وقتی از خونه میره بیرون درب خونه را رویم میبندد و میگه من نیستم تومیری بیرون با کسی دوست هستی یا اون میاد خونه که چندبار خواستم فرار کنم متوجه شد بدتر آزارم داد و حبسم کرد و الان هشت ماهه خونه را ترک کردم هرچه پیام میدهم طلاقم را بده قبول نمیکنه و اجازه بازگشت هم نمیدهد من چطور میتوانم درخواست طلاق کنم و مهریه ام که دستکاری شده را ثابت کنم درحالی که شناسنامه و سند ازدواجم دست اوست درضمن 20سال اختلاف سنی داریم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدبرای ادعای خودشاهدداشته باشی،برای ضرب وجرح باید پزشکی قانونی گواهی کند،درمنزل محبوس بودی بایدهمسایه یاپلیس راخبرمیکردی و...موفق باشید

پرسشگر :

شاهد عقد من از خویش های شوهرم هستن وسیرجان زندگی میکنن اگر ادعای منو تایید نکنن از روی خط خوردگی سند ازدواج میتوان ثابت کرد

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

سلام ظاهراً بر اساس مطالب اعلامی شما سند ازدواج جنابعالی عادی می باشد و در دفتر اسناد رسمی تنظیم نگردیده زیرا اگر سند ازدواج رسمی باشد خط خوردگی آن معنی ندارد به هر حال شما می توانید با استناد به اعتیاد ایشان به مواد مخدر روانگردان از نوع شیشه و نداشتن امنیت جانی و همچنین ضرب و جرح شما تقاضای طلاق نمایید ضمناً اگر سند ازدواج شما رسمی باشد می توانید با مراجعه به دفترخانه ازدواج تنظیم کننده سند ازدواج را از آن دفترخانه مطالبه کنید ما اگر سند ازدواج شما عادی باشد یعنی در دفترخانه ازدواج به صورت رسمی ثبت نشده باشد شما می توانید با تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده از آن دادگاه درخواست تعیین مهرالمثل وسپس محکومیت زوج به پرداخت آن را نمایید . خواهر محترم حمایت خانواده شما می توانید دادخواست خود را در شهر محل اقامتتان تقدیم دادگستری شهر خود نمایید