مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن بالکن

سلام
آپارتمانی 96 واحدی داریم که در قسمت نمای پشت ساختمان (واحدهای شمالی و شمال شرقی و غربی) فضایی مناسب برای اضافه کردن بالکن برای واحدهای شمالی و شمال شرق و غرب وجود دارد که جز حیاط محسوب نمیشود بلکه سقف پارکینگ است که در طبقه اول به صورت تراس است به نظر شما با توجه به اینکه ساختمان 15 ساله است آیا این امکان وجود دارد برای این واحدها بالکن اضافه کنیم ؟؟؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام هر گونه تغییری در نمای ساختمان نیاز به تایید و رضایت همه مالکین آن ساختمان دارد طبق قانون تملک آپارتمانها و مجوز تعمیرات از شهرداری اخذ شود