مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی ابطال وکالت فروش بلاعزل

با سلام. من و همسرم و دخترم در خانه ای ساکن هستیم که یه دانگ آن به نام من و سه دانگ به نام همسرم بود. همسرم به تازگی معتاد شده و پس از یک دعوای وحشتناک آن سه دانگ را بهانه کرد و با تهدید فراوان که حق دیدار فرزندم را ندارم و خانواده ام را خواهد کشت مرا مجبور کرد به دفترخانه برویم و وکالت فروش سه دانگ دیگر را به ایشان بدهم و خانه شش دانگ به نام ایشان بشود. من هیچ مدرکی ندارم و وکالت نامه و سند خانه در گاوصندوقی در خانه مادر همسرم است. در ضمن پول آن سه دانگ را پدرم به من داده بود. همسرم می گوید من تو رو طلاق نمیدهم ولی اگر بدهم حضانت بچه را به تو نمیدم و نمیگذارم بچه را ملاقات کنی.. آدم شری است و من به خاطر اینکه به خانواده ام صدمه نزند اینکار را کردم ولی پشیمانم.... چگونه میتوانم این وکالت نامه را باطل کنم؟ آیا راهی هست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازدادگاه تقاضای ابطال وکالتنامه رااستدعاکن،درمتن آن بنویس به علت اجبارواکراه ای کارراکردم.موفق باشید