مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله

سلام، معامله را انشا نموده ام که حالت عادی نداشته. به دلیل اعتیاد مواد مخدر و الکل، حضور بنده جمعا 2 دقیقه بوده جهت انشاء قرارداد. در طول پروسه معامله، نه در مذاکره و نه در گرفتن ثمن معامله و نه در تحویل منزل بوده ام. بعد از مدتی که بهبود یافته ام، متوجه شدم منزل 700 میلیونی را به 350 با شرایط یکصد میلیون نقد و الباقی در 5 سال اقساط. مدعی هستن تمام فعل و انفعالات با فرزندم انجام گرفته. بعد از دو سال متوجه شدم، با فریب دادن فرزند خودم توسط دوست و شریکش، این اتفاق صورت گرفته. منزل را نیز با همان اندک پول تصرف نموده. در حالی که یک ریال بابت منزلم دریافت ننموده ام. مطمئن شدم به جز صد تومان هم چیزی به فرزندم نداده اند. من را الزام به سند هم نموده اند. هدف شان این است که مانده پول را به صندوق بریزن و سند بزنند. من چه میتوانم بکنم؟ بعد از این موضوع فرزندم بیمار روحی روانی شده که تحت درمان است. نمیتوانم شکایت کنم چون میدانم تحملش را ندارد؟ از طرفی هم آپارتمانی که 2 میلیارد قیمت دارد را بودن دریافت یک ریال دارند برای خودشان واگذار میکنند. لطفا راهنمایی بکنید. متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر شما پدرش هستید و سند به نام شما بوده و فرزندتون اذن فروش نداشته معامله فضولی است و تا شما اجازه ندهید معامله باطل است . بهتر است در این خصوص با همراه داشتن مدارک به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید .