مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام. بنده خودرویی را از شخصی خریداری کردم ایشان دوماه قبل خودرو را صفر خریداری کرده بود از شرکت مدیران خودرو به صورت اقساطی ولی به بنده گفت خودرو را نقد خریدم و بدلیل نیاز مالی میخوام بفروشم بنده ام همه پولش را دادم و در دفترخانه وکالت گرفتم برای تعویض پلاک. چند ماه بعد وقتی برای تعویض پلاک رفتم گفتن توقیف دارد پلاک بدلیل بدهی. ایشان مثل اینکه سند را جعل کرده اند و کلمه در رهن میباشد را پاک کرده اند و نه بنده و نه دفترخانه متوجه نشده ایم. حالا با توجه به اینکه بنده قبل از تاریخ چک اولی ایشان به شرکت خودرو را خریده ام و در آن زمان خودرو توقیف نداشته است میتوانم توقیف را بردارم با تشکر

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام بله با پرداخت بدهی ایشان ولی بدلیل توقیف بودن سند فروش آن جایز نبوده و بدوا نیز میتوانید به اتهام کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام از آنجا که نقل انتقال اموال توقیفی ممنوع نیست و شما بایستی اقساط را پرداخت کنیبد یا هم قرارداد را فسخ نموده و دنبال پول خود روید و اتومبیل را به نفع خود همزمان توقیف کنید همچنین
جعل اتفاق افتاده و از سند جعلی استفاده شده 2 جرم رخداده است.میتوانید این موضوع را پیگیری کنید