مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

با سلام. بنده زمینی به مساحت 880 متر در روستا داشتم که قولنامه ای بود و آن را به فردی فروختم و کل مبلغ را دریافت کرده ام حال صاحب جدید ملک که به دنبال سند آن رفته متوجه شده که حدود 100متر عقب نشینی دارد و او مبلغ این 100متر را طلب کرده ضمن اینکه در این مورد هیچ متنی در قولنامه چه بصورت کتبی چه به صورت شفاهی قید نشده. حالا میخاستم بدونم که همچین حقی دارد و من باید چکار کنم. ضمنا بنده هیچگونه اطلاعی از این عقب نشینی نداشتم. ممنون ...

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام اگر قرار گرفتن زمین در طرح بعد از انعقاد قرار داد بوده و فروشنده در اون زمان اطلاعی از طرح عقب نشینی نداشته مشکلی پیش نمیاد