مشاوره حقوقی رایگان - حسابم مسدود شده

یکی از دوستان قدیمی در شهر الیگودرز از من در تهران خواست که براش لبتابی بخرم و 5 میلیون هم ارسال کرد بعد لبتاب ده میلیون قیمتش بود و گفت تا سر برج صبر کن بقیه اشو بریزم بعد بخر دوروز بعد به تهران اومد و گفت من همسرم بیمارستان و پول لازمم میشه کارتم سوخته پول نقدی بیاری دم بیمارستان برای عمل جراحی همسرم پول لازمم من بردم پولو بهش دادم حالا بعد یکماه حسابم مسدود شده شکایت از الیگودرز که پول منو ندادی و من رسید نگرفته بودم به نظر شما چیکار باید بکنم اون حساب حساب یارانه ام هم میباشد من کارمند داروخونه هستم و بیوه ای هستم که دو فرزند دارم درضمن هنوز من شکایتی دریافت نکرده بودم وا ون اقا خودش تو بانک کار میکنه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما اصولا باید در ازای پرداخت وجه رسید میگرفتین و چون سندی برای اثبات ادعای خود ندارید فرض بر این خواهد بود که ذمه شما همچنان مشغوله.در شرایط حاضر یک راه حل بیشتر باقی نمانده است.راه این است که از دادگاه تقاضای اتیان سوگند بکنید.در این حالت طرف ممکنه سوگند دروغ یاد کنه و شما محکوم شوید.اگر هم آدم معتقدی بود و سوگند یاد نکرد شما میتوانید سوگند یاد کنید و از زیر بار دین خلاص شوید.اگه پیامکی هم دال بر تقاضای وجه از جانب ایشان برایتان ارسال شده بود که برایم پول بیاور فلان بیمارستان.اون پیامک هم میشد به عنوان قرینه بهش استناد نمود.اما اگر هیچ مدرکی ندارین سخن شما صرفا یک ادعاست که پذیرفته نخواهد شد و لاجرم با سوگند میشه تکلیف را مشخص کرد.وضعیت مالی شما و تعداد افراد تحت تکفل شما ارتباطی با موضوع ندارد.