مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری باج گیری غیراخلاقی و مزاحمت تلفنی

طی یک آگهی اینترنتی خریداری کالا موقع تحویل گرفتن کالا را سرقت می‌کند. و سپس شروع به باج گیری و تهدید کرد. با توجه به آدرس ها و شماره هایی که دارم ازشون.
چطور و از کجا باید شکایت کنم ایشون کالا رو تحویل گرفته و هزینه شو ندادن؟
ضمن اینکه در تمامی پیام های ایشون واضح هست که قصد باج گیری دارن و پول جنسی که که تحویل گرفتن پرداخت نکردن.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

کلاهبردای در دادسرا شکایت کنید و آخرین آدرس و شماره تلفنش رو بدید