مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار و عملیات صحرایی و حفاری

با سلام و عرض ادب
کار اینجانب عملیات صحرایی و سرپرست اکیپ های حفاری صحرایی میباشد که در شرایط محیطی سخت هم از لحاظ گرما و سرما و الودگی صوتی دستگاه و .... میباشد چگونه میتوانم درخواست تاییدیه سختی کار بگیرم باید به اداره کار مراجه شود و یا دیوان عدالت اداری ... ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به سایت اداره کار تقاضای خود را تکمیل و منتظر حضور کارشناسان و تاییدیه سختی کار خود باشید