مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دیه

سلام بنده حدود 3 ماهه راننده کمپرسی در یک شرکت معتبر هستم در همان روزهای ابتدایی با یک موتورسیکلت تصادف کردم دو نفر مصدوم شدند و بنده مقصر شدم مصدومین از پزشکی قانونی طول درمان گرفتند یکی تا برج 6 و یکیشون تا برج 9
حالا من از این شرکت خسته شدم و میخوام بیام بیرون
خواستم بدونم نبودن من در شرکت تاثیری در رأی دادگاه و نحوه پرداخت دیه از بیمه ماشین کمپرسی شرکت مذکور ندارد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر اشتغال شما در شرکت مذکور تاثیری در روند پروندده نخواهد داشت