مشاوره حقوقی رایگان - چگونه شناسنامه بگیرم اتباع خارجه

سلام خسته نباشید من 22سالمه و کارت ولادت و تذکره پدرم و کارت آمایش تکمیل هم دارم
هیچ گونه سابقه هم ندارم تحصیلاتمم با کارت آمایش تا دیپلم تو ایران خوندم و سفره خارجه هم نداشتم
ممنون میشم راهنماییم‌ کنید که برای گرفتن شناسنامه چه اقداماتی رو انجام بدم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت امتناع اداره ثبت احوال اگر مدارکتان کامل بوده باشد از طریق دادگاه دادخواست حقوقی ارایه دهید