مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه ایرانی

سلام وقتتون بخیر من اتباع کشور عراق هستم مادر ایرانی است و من متولد و بزرگ شده اهوازم. میخوام از طریق ماده واحده تابعیت شناسنامه بگیرم. مادرم سال 94 شناسنامه گرفته. گفتن باید ثابت کنم که ایرانی الاصل هست. چطور میتونم ثابت کنم؟
برگه اثبات نسب مادرم رو دارم ایشون با اثبات نسب از طریق برادرشون شناسنامه دار شدن. این اثبات نسب کافی هست یا باید اقدام دیگه ای کنم
باتوجه به اینکه گفته شده: تعلق فرزند مشمول این قانون به مادر ایرانی به موجب گواهی معتبر بیمارستان ایرانی که فرزند در آنجا متولد شده احراز میشود، من برگه ولادتم رو ارائه دادم میخوام بدونم الان مشکل چیه و چرا باید اثبات کنم مادرم ایرانی الاصل هست؟ اگه نبود که بهش شناسنامه ایرانی نمیدادن درسته؟ من این موضوع رو چطوری اثبات کنم همون اثبات نسب کافی هست یا خیر؟
تشکر از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست دوباره اثبات نسب را انجام بدهید،و همان حکم اثبات نسب قبلی مادرتان کافی است
و آخرین آیین نامه در این مورد چند روز قبل صادر شده است
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید