مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سفته توسط گیرنده آن

سلام، خسته نباشید، سال گذشته همسرم با یکی دعوا گرفت و فکش توی این دعوا شکسته شد و جراحی کردیم، اون آقا نه اجازه میداد شکایت کنیم و نه هزینه بیمارستان رو تقبل میکرد به همین دلیل مجبور شدیم واسه اینکه شکایت نکنیم و بتونیم هزینه های همسرم رو ازش بگیریم ،مبلغ 30000000 تومن سفته ازش گرفتیم. بعد از اینکه همسرم از بیمارستان ترخیص شد و دیدیم که اون آقا هیچ هزینه ای رو پرداخت نمی کنه، رفتیم و از اون شکایت کردیم الآن دیه همسرم مشخص شده و اون آقا درخواست تقسیط داده از طرفی هم توی دادگاه گفته که سفته هاشو میخواد اما 4 ماه پیش که بارکشی منزل داشتیم سفته گم شد، میخوام بدونم الآن من باید چه کار کنم ؟ آیا میتونم بگم که من تعهد میکنم در صورتی که سفته ها هر زمانی با این شماره سریال اجرا گذاشته شد خودم مسئولیت پرداخت اون رو قبول میکنم؟یا نه باز به جرم خیانت در امانت محکوم میشم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام شما باید نسبت به سفته ها اعلام مفقودی کنید و ی نسخه تحویل دادگاه دهید و دادگاه را نیز در جریان بگذارید در خصوص دیه نیز تمام حق و حقوق خود را اخذ کنید.ربطی به هم ندارند ولیکن با اخذ وکیل میتوانید اقدام مناسب داشته باشید و جلو ضرر را بگیرید

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام با هم صورتجلسه کنید این موضوع رو و اینکه اون سفته ها از اعتبار ساقط شده اند رو قید کنید