مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به كار

سلام و ممنون از سايت خوبتون
از ديوان عدالت اداری حكم ابطال دادنامه حل اختلاف مبنی بر ترك كار رو گرفتم و مجددا پروندم به حل اختلاف شهرستان ارجاع شده و هفته آينده قراره جلسه اش تشكيل بشه. سوالم اينه كه با توجه به اينكه من قراردادی ندارم يعنی قرارداد من تا ٩٤/٢/١ بوده و در تاريخ ٩٤/٧/١ اخراج شدم و كارگاه هم همچنان پا برجاست و متعلق به شركت مخابراته، بازگشت به كار به من تعلق ميگيره و حقوق و مزايا تا روز بازگشت به كار بهم پرداخت ميشه؟ يا اينكه فقط يك سال قرارداد من خود به خود تمديد شده محسوب ميشه و فقط مزايای ١ سال به من تعلق ميگيره؟
ممنونم

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام قرارداد کار شفاهی یا کتبی فرقی ندارد منتهی نباید ختم کار از سوی شما صورت گرفته باشه