مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
من دو سال پیش یک خودرو 206 به یک بنگاه دار فروختم و در مقابل یک خودرو دیگر خریدم که اون خودرو فروش اقساطی بود از یکی از شرکت های خودرویی.
که شخص بنگاه دار از یک نفر دیگر خریده بود و وکالت فروش نیز داشت.
بعد از مدتی خودرو به علت عدم پرداخت اقساط و شکایت شرکت سازنده توقیف شد.
بعد از چند روز حکم ‌توقیف رفع شد و ماشین ازاد شد.
و متاسفانه در سال بعد مجددا همین اتفاق افتاد و دوباره حکم توقیف رفع شد. ولی متوجه شدم اقساط از زمانی که من خودرو رو خریدم پرداخت نشده.
بعد از مدت دو سال اقساط پرداخت نشده و هیچ اقدامی برای انتقال سند انجام نمیدهد.
من فقط قولنامه دارم و یک چک ضمانت انتقال سند که از فروشنده اول هست.
لطفا راهنمایی کنین چطوری میتونم اقدام کنم برای تنظیم سند.
تمام پول نیز پرداخت شده.