مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای شکایت از آموزشگاه مجازی

سلام وقت بخیر
همسر بنده حدودا سه ماه پیش از طریق اینستاگرام و تبلیغات با مجموعه آموزشی ... آشنا شدن و مبلغ 2میلیون تومان پرداخت کردن، بعد از گذشت سه هفته لینک ورود به همسرم دادن و بعدش از همسرم خواستن نظرشونو در مورد آموزش بدن و همسرم گفتن من راضی نیستم و بعد گفتن این کلمه دوباره لینک ورود آموزش برای همسرم بستن و گفتن ما اجازه نمیدیم حالا که ناراضی هستی از خدماتمون استفاده کنی، پولتو پس میدیم و به همسرم اتهام ناسزار و توهین زدن ، الان میخوایم شکایت کنیم باید در لایحه تقدیمی چه چیزی درج کنیم که شکایتمون به جایی برسه و خسارت و اتهامی که زدن رو جوابگو باشن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر پول خود را پس گرفتید بقیه ماجرا را ادامه ندهید. شکایت در این شرایط آن هم با این موضوعات صرفاً وقت شما را تلف میکند.