مشاوره حقوقی رایگان - ارث

عمویم قبل از فوت پدربزرگم نامه ای نوشته و در آن قید کرده که یکی از مغازه های او را خریداری کردی در حالی که سندی به نام او ثبت نشده و از پدرم که سواد ندارد بابت این موضوع اثر انگشت گرفته است حال بعد از فوت پدربزرگم ادعا می کند که مغازه به نام اوست آیا این ادعا می تواند صحت داشته باشد در این خصوص چه اقدامی باید کرد.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام در صورتی که بتوانید اثبات کنید که مدرکی دال بر خرید و پرداخت ثمن وجود ندارد میتوانید اقدام به انحصار وراثت کنید

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام در صورت اینکه مبلغ قید شده باشد و شما تقاضای پرداخت کنید خوب است.مگرنه در صورت وجود اسیر وراث، آنه امی توانند ادعا کنند