مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خودروی همسایه

سلام
بنده در یک آپارتمان 4 طبقه که در شمال کوچه وبن بست نیست ساکن هستم و پارکینگ داریم همسایه شرقی ما ساختنمان قدیمی و دارای حیاط هست در 4 طبقه ( عقب نشینی هم نشده و کوچه 6 متری است ) ( ملک ما یک متر عقب نشینی شده )طبقه 2 و 3 دارای ملک فوق دارای خودروی پرشیا می باشند وهرکدامبه نوبت مقابل ملک خود پارک می کنند که وقتیما می خواهیم وارد منزل یا خارج شویم نمی توانیم یعنی باید از آنها به نوعی اجازه بگیریم و وارد یا خارج شویم ( خودروشان را جابجا کنند ) هر دفعه باید زنگ شان را بزنیم لطفا راهنمائی کنید چه باید بکنیم .

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام چند بار به 110 زنگ بزنید و اعلام سد معبر کنین و شماره ماشین را بدهید پلیس راهنمایی مراجعه و رفع مشکل میکند