مشاوره حقوقی رایگان - آزاد شدن پلاک قفل شده

سلام. ما یه ماشین داشتیم 2 سال پیش فروختیم. به خریدار وکالت نامه هم برای تعویض پلاک دادیم. ولی بعد کلی ماجرا حاضر نشد باز هم فک پلاک کنه و ماشین رو فروخت. پارسال پلاک رو قفل کردیم. هفته پیش بالاخره ماشین رو بردن پارکینگ. طرف هی میگفت بیاید تعویض پلاک. بهش گفتیم وکالت نامه ای که واسه تعویض پلاک داده بودیم چیکار کردی. بیارید باطلش کنیم. گفت گمش کردم. گفتیم خب اول وکالت نامه رو بیارید. رفت و دیگه خبری ازش نشد تا امروز. زنگ زد بعد کلی فحش و ناسزا گفت که ماشین رو آزاد کردم. حالا هر کاری میخوای بکن!! میخواستم ببینم چطور میشه بدون اینکه حتی یه پیام به ما بدن ماشین رو ازاد کردن و اصلا چیزی به ما نگفتن. تشکر

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام اون شخص حتما باوکالتنامه تعویض پلاکی که داشته رفته پلاک خودرو راعوض کرده وبه نام خودش پلاک گرفته وتونسته ازادکنه وپلاک شماهم رفته انبارپلاک والا وقتی هنوزپلاک به نام شماباشه وشماتوقیف گرفته باشی اون نمیتونه ماشین روباپلاک شماازادکنه حتما پلاک روعوض کرده