مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

باسلام حدود4ماه پیش ماشین فروختم و1ماه زمان گذاشتیم برای تعویض پلاک اما هنوز نرفته چکار باید انجام بدم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک مطرح نمایید بدوا دستور موقت توقیف پلاک

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مرحع قضایی الزام به فک پلاک را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را مطرح نمایید و

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید دعوای الزام به فک پلاک مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دستور توقیف پلاک را بگیرد و دادخواست فک پلاک هم ارایه بنمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تقاضای دستور موقت نمایید و الزام به فک پلاک مطرح نمایید