مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت خودرو

سلام. اردیبهشت سال 97 خودرویی به بنده زد و متواری شد .از طریق شماره پلاک و تماس با نیروی اتتظامی و تنظیم شکایت و کروکی به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و خسارت های تعمیر خودرو و افت قیمت ماشینم رو تعیین کردند و با هزینه های دادرسی و... برای اون زمان چیزی حدود 1میلیون و هشتصد در اومد. ماشین مقصر توقیف سندی شد و خبری از ایشان نشد تا امسال یعنی مرداد99. به حل اختلاف مراجعه کردم گفتند خسارت رو از طرف همون مبلغ1800 اون زمان محاسبه و گرفتند. سوالم اینه که مگر نباید خسارت به روز محاسبه بشه و بنده بعد از گرفتن این یک و هشتصد هم میتوانم اعتراض بزنم یا باید قبلش میزدم؟ و به کجا باید مراجعه کنم برلی اعتراض؟

پاسخ ها :

جهان صدری

جناب آقای جهان صدری:

با سلام خیر متاسفانه لقدامی برای شما متصور نیست زیرا برآورد خسارت در آن زمان خاص بوده است ولی نمیتوانید به روز مطالبه نمایید از طرف دیگر نمیتوانید خسارت تاخیر تادیه بخوا6ید زیراکه خسارت بر خسارت مسموع نخواهد بود