مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر

من خانم 49 ساله هستم با 27 سال سابقه (15سال سابقه رسمی که سال 1385بازخرید کردم و 12 سال بیمه خویش فرما تامین اجتماعی که تا کنون پرداخت نموده ام )، برای اینکه الان بتونم درخواست بازنشستگی پیش از موعد کنم باید چند ماه بیمه اجباری در یک کارگاه که کد تامین اجتماعی داره رد کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. باتشکر از همراهی شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیشنهاد می شود با کارشناس حسابداری آشنا به سیستم حقوق و دستمزد مشاوره نمایید