مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خرید پمپ آب

من طبقه همکف یک ساختمان زندگی میکنم . برای خرید پمپ آب نفری 400 هزار تومان خواستند
من که همکف هستم و شخصی که طبقه ششم ، هردو باید یه مبلغ پرداخت بکنیم ؟
در صورتی که طبقه همکف اصلا نیاز به پمپ آب نداره و فشار آب در این طبقه خوبه
2 - تکلیف پمپ قبلی که خراب شده چه میشود ؟
سپاس از محبت شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هزینه هایی از این قبیل برای بهره برداری از کل ساختمان است و مطابق تصمیم جمع شما باید آن را پرداخت نمایید همانطور که اگر دیوارهای پاگرد طبقه اول خراب شود هم مالک طبقه 6 باید هزینه آن را پرداخت نماید و نمی تواند استناد کند که من از آسانسور رفت آمد می کنم و پاگرد طبقه اول را نمی بینم.