مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن سند ملکی

سلام، بنده سال 96 یک واحد زیرزمین به متراژ 75 متر از دوتا داداش خریدم. آن ها ملک را از بانک خریده بودند. چون ملک مصادره بانک بود. این ملک کلا سه طبقه می‌باشد که شامل زیر زمین و دو طبقه روی هم می‌باشد. سوالم اینه مالک های اولش میتوانند سند شش دانگ بنده را باطل کنند و ملک را پس بگیرند؟ لطفا بنده را راهنمایی بکنید. بنده چه کاری انجام بدهم؟ تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابطال اسناد رسمی بدون حکم دادگاه ممکن نیست و باید برای دریافت این حکم مدارک محکم و درستی داشته باشند بنابراین جای نگرانی نیست مگر اینکه شما از چیزی مطلع باشید که بنابر آن سند به ناحق برای شما تنظیم شده است. در غیر اینصورت قانون از اسناد رسمی حمایت می نماید