مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف و انتقال سند خودرو

با سلام، بنده سال 91 خودرو پرایدی با مبایعه نامه از شخصی خریدم. از صاحب خودرو وکالت داشتم و قرار بود بعد از مدتی سند به نامم بزند. هر چه پیگیر شدم تاکنون نیامدن. بنده شاکی شدم و حکم دادگاه شخصی، فروشنده را محکوم به هزینه دادرسی کرد. به خاطر حکم جلوگیری از نقل و انتقال خودرو، دادگاه را مستدعی ندانسته. تا چند روز پیش که به خاطر تصادف ماشینم به پارکینگ رفت و زمان ترخیص به خاطر شکایت جلوگیری از نقل و انتقال، خودرو را به من ندادن. در ضمن سند و مبایعه نامه دست من است. آیا میتوانم خودرو را تحویل بگیرم و سند به نام بزنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توضیحات مبهم است. ------------------- به خاطر حکم جلوگیری از نقل و انتقال خودرو، دادگاه را مستدعی ندانسته؟؟؟؟