مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تخریب 15 اصله درخت

باسلام و عرض ادب
بنده مغازه دار میباشم و سه ماه به این مکان مغازمو انتقال دادم و همسایه اقدام به کاشت تعدادی درخت در مسیر پیاده رو عمومی نموده. و باعث اختلال در مسیر عبور و مرور و ایجاد مزاحمت در دید مغازه ام و کسب و کارم بود و بنده به عنوان یک شهروندبه شهرداری ناحیه مربوطه مراجعه نموده و موضوع را بیان کردم وشهرداری بدون اینکه از بنده درخواست کتبی بخواهد کارشناس فرستاد و نظر کارشناس مبنی بر ایجاد مزاحمت درختان بوده و همکار ایشان با شاکی تماس گرفت و اعلام مزاحمت کرد و موافقت شاکی را درجهت برداشت درختان اخذ نمود و کارشناس به بنده گفت درخواست بده و اسم خودتم ننویس که میگی همسایه بدونه من درخواست رفع مزاحمت دادم با هم لج میکنه بیار به خودم تحویل بده و بعد یه نیرو فرستاد در مغازه جهت اقدام تخریب منم با گوشیم با کارشناس تماس گرفتم گفت به نیرو درختان رو قطع کن که نرم افزار گوشی صدا را ضبط کرده و نهایتـاً توسط پرسنل شهرداری قطع شده که سه نفر شاهد مرد همسایه دیدند که نیرو قطع کرده و یکی از شاهدین با شاکی نسبت فامیلی دارد و به نیروی شهرداری گفت چرا درختهارو قطع میکنی کار شما غیر قانونیست. نیروی شهرداری که روپوش نارنجی بر تن داشت گفت اینا دستورات شهرداریه و شاهد بهش گفت که با 110تماس میگیرم من هم که جلوی مغازم بودم و فقط و فقط نگاه میکردم با شاهد موافق بودم و بهش گفتم زنگ بزن 110 که مشخص بشه از طرف شهرداریه.
ـ
بنده صدای ضبط شده کارشناس را دارم و حتی بعد از چندروز قطع درختان. شاکی, کارشناس را همراه خود به محل آورد و کارشناس درحضور من و شاکی تمامی اقدامات را گردن گرفت ‌و عدم نظارت بر دستورات خود را بیان نمود و از شاکی معذرت خواهی نمود الان با شکایت شاکی علیه من پرونده در دادسرا درحال تحقیقات است که از شهرداری استعلام گرفتند و شهرداری در جواب نوشته درخواست متقاضی دستور بررسی داده شده. همون پرسنلی که درختان رو قطع کرده با کارشناس تبانی کرده و اومده کلانتری گفته بنده بهش پول دادم درختان رو قطع کنه اما خدا شاهده اصلن اینطور نبوده اگه پول میدادم دیگر چرا یه ماه تو شهرداری خودمو علاف میکردم؟ و من فقط از راه قانونی رفتم.
و تا الان 2بار داوطلبانه رفتم با قاضی صحبت کردم .
حال با توجه به شاهدین و صدای ضبط شده‌ دستور کارشناس.
و اقرار کارشناس درحضور شاکی
و جواب شهرداری به استعلام دادسرا که بنده درخواستی داشتم.
و حضور داوطلبانه بنده در داسرا
آیا امکان قرار جلب به دادرسی بنده وجود دارد؟
درصورت قرار منع تعقیب شکایت اعاده حیثیت بنده از شاکی به‌ جهت اطلاع ایشان از ناحیه تخریب توسط شهرداری شکایت کذب علیه بنده را نموده ممکن است؟ و آیا سوءنیت شکایت ایشان در دادگاه محرز میشود؟
پیشاپیش از مشاوره و راهنمایی دلسوزانتان نهایت تشکر را دارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-شما باید درخواست جلب ثالث(کارشناس)کنید.پول دادن به مأمور را کاملاً تکذیب کنید.2- اگر این کارها را انجام دهید بعید به نظر می رسد 2-خیر ممکن نیست 4- خیر محرز نمی شود.یاالله