مشاوره حقوقی رایگان - عمل نامشروع لواط

با عرض سلام من در سن تقریباً 14سالگی با زور توسط 3 جوان مورد عمل حرام لواط انجام دادن و من از آنها شاکی شدم خلاصه بعد از گذشت چند ماه من رضایت دادم ولی الان 30 سال سن دارم چون در شهرکی که بودیم همه خبر دار شدن و تا خود الان بعضی از همسن های خودم برای کوچک کردن من در جمع بی دلیل اسم مستعار یکی از آنها را میبرند و غرور مرا له می‌کنن الان دیگر شهری شده اینجا و دیگر کسی اونطور رفتاری ندارد مگر بحثی با هم کنیم که منجر به درگیری بشه و چند نفر بیان جلو درگیری رو بگیرن ولی طرف متعارکه جلوی اونا که اومدن جدا کنن میگه تو اگه مرد بودی که چنین بلایی سرت نمیوردن من از لحاظ روحی و روانی خونه نشین و چند خودکشی ناموفق هم داشتم که اخریش دکترا خانوادمو جواب کردن و بعد از 11روز از کما خارج شدم که همه متعجب شدن الان میخوام اونا رو به سزای عملشون برسونم چون من واقعاً بعد از اون اتفاق یه مرده متحرکم جان عزیزتون درست راهنماییم کنید تا به آرامش برسم اینم جا داره که بگم اهل خوزستان هستم یکی از شهرهای دزفول که اکثر عرب و عرب زبان هستند و همه پشت همو خالی نمیکنن حتی اگر همدیگر رونشناسن از رو زبان و من عجم هستم ترو به دستای بریده حضرت ابوالفضل در حقم برادری کنید منم همیشه دعاگوی شما هستم خیلی دردناکه به خداوندیه خدا

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام اولا بگید چندسال هست ؟ثانیا شاهد دارید ؟
اما ازنظر روانی به نظر حقیر گذشته رابپذیرید
ویرایش اینکه بتونید آرامش پیداکنی محل سکونت خود را تغییر دهید
وازآنهادورشوید
دعوای کیفری پس از گذشت چندسال نتیجه جالبی نخواهد داشت

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بسیار متاسف هستم از این اتفاق با توجه به رضایت شما احتمالاً تحقیقات در این خصوص انجام نشده است و معلوم نیست بتوانید عمل لواط را اثبات نمایید. به مشاور و روان درمان گر مراجعه نمایید در صورت امکان خود را از این شهر دور کنید شکایت بعد از گذشت این همه سال حال روحی شما را بدتر می کند شک نداشته باشید. شما باید از این شرایط دور شوید این اتفاق برای بسیاری از افراد افتاده و آنها توانسته اند بر مشکلات خود غلبه نمایند پس شما هم می توانید.