مشاوره حقوقی رایگان - دور زدن به چپ در خیابان دو طرفه

دیشب خواستم در یک خیابان دو طرفه دور بزنم ماشینو در حالت پارک قرار دادم راهنما زدم آینه نگاه کردم ماشینی ندیدم یکم ماشینو حرکت دادم سرمو برگردوندم نگاه کردم ماشینی ندیدم رفتم برا دور زدن که یه موتوری بدون چراغ اومد زد به سپر جلو ماشینم (جلو ماشینم اول لاین مخالفت بود و موتور هم از لاین موافق خودم اومد یعنی از پشت سرم )و پاش شکست
موتوری گواهینامه نداره کلاه ایمنی نداشت بوق نداشت هیچ گونه چراغی هم نداشت میخواستم بدونم با این وضعیت آیا بنده مقصرم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.